Ο ευκολότερος τρόπος για να μαγειρέψετε φασολάκια; Βάλτε τα στο Air Fryer με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια ρίξτε μια πλούσια βινεγκρέτ Ντιζόν.
Φασολάκια στο Air Fryer σε 30 Λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κιλό φασολάκια με τα άκρα κομμένα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, χωρισμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 1/2 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
- 1 μικρό ασκαλώνιο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. φύλλα εστραγκόν, χοντροκομμένα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Θερμάνετε το Air Fryer στους 190°C. Σε μεγάλο μπολ, ρίξτε τα φασολάκια με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
- Μαγειρέψτε τα μισά φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν, για 8 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά. Βάλτε τα σε δεύτερο μεγάλο μπολ. Μαγειρέψτε τα υπόλοιπα φασολάκια. ανακατεύοντας μέχρι τη μέση, 8 λεπτά. Προσθέστε την πρώτη παρτίδα στη δεύτερη παρτίδα και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ψήνονται, 1 έως 2 λεπτά ακόμη.
- Εν τω μεταξύ, στο πρώτο μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ξύδι, τη μουστάρδα, 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Προσθέστε το ασκαλώνιο και αφήστε για 5 λεπτά. Ανακατεύοντας αργά, προσθέστε τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας λάδι για να ενσωματωθούν. Προσθέστε τα φασολάκια και το εστραγκόν και ανακατέψτε να ενωθούν.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κιλό φασολάκια με τα άκρα κομμένα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, χωρισμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 1/2 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
- 1 μικρό ασκαλώνιο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. φύλλα εστραγκόν, χοντροκομμένα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Θερμάνετε το Air Fryer στους 190°C. Σε μεγάλο μπολ, ρίξτε τα φασολάκια με 1 κουταλιά της σούπας λάδι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
- Μαγειρέψτε τα μισά φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν, για 8 λεπτά, ανακατεύοντας στα μισά. Βάλτε τα σε δεύτερο μεγάλο μπολ. Μαγειρέψτε τα υπόλοιπα φασολάκια. ανακατεύοντας μέχρι τη μέση, 8 λεπτά. Προσθέστε την πρώτη παρτίδα στη δεύτερη παρτίδα και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ψήνονται, 1 έως 2 λεπτά ακόμη.
- Εν τω μεταξύ, στο πρώτο μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ξύδι, τη μουστάρδα, 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Προσθέστε το ασκαλώνιο και αφήστε για 5 λεπτά. Ανακατεύοντας αργά, προσθέστε τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας λάδι για να ενσωματωθούν. Προσθέστε τα φασολάκια και το εστραγκόν και ανακατέψτε να ενωθούν.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!