Αυτό το ζουμερό τσίζμπεργκερ μπέικον στο Air Fryer χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να ψηθεί.
Τσίζμπεργκερ Μπέικον στο Air Fryer σε 10 Λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
- 4 φέτες τυρί τσένταρ
- 1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 4 ψωμάκια χάμπουργκερ, ανοικτά και φρυγανισμένα
- 8 μαγειρεμένες λωρίδες μπέικον
- 1/2 φλιτζάνι τηγανητά κρεμμύδια
- Προαιρετικά: Φύλλα μαρουλιού και ντομάτα σε φέτες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμάνετε το Air-Fryer στους 180° C. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και ανακατέψτε ελαφρά. Φτιάξτε ώστε τέσσερα μπιφτέκια πάχους 1,5 εκατοστού.
- Σε παρτίδες, τοποθετήστε τα μπιφτέκια σε μία στρώση στο καλάθι/δισκο του Air-Fryer. Μαγειρέψτε μέχρι το θερμόμετρο να δείξει 70° C, 8-10 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του ψησίματος. Βγάλτε τα μπιφτέκια από το Air-Fryer. Σκεπάστε τα με το τυρί για να λιώσει.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειξτε μαγιονέζα, κέτσαπ, ξύδι και μέλι. Απλώστε το μείγμα στις κομμένες πλευρές των ψωμιών. Γεμίστε τα ψωμάκια με μπέικον, μπιφτέκια, τηγανητά κρεμμύδια και, αν θέλετε, μαρούλι και ντομάτα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
- 4 φέτες τυρί τσένταρ
- 1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 4 ψωμάκια χάμπουργκερ, ανοικτά και φρυγανισμένα
- 8 μαγειρεμένες λωρίδες μπέικον
- 1/2 φλιτζάνι τηγανητά κρεμμύδια
- Προαιρετικά: Φύλλα μαρουλιού και ντομάτα σε φέτες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμάνετε το Air-Fryer στους 180° C. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε το μοσχαρίσιο κρέας και ανακατέψτε ελαφρά. Φτιάξτε ώστε τέσσερα μπιφτέκια πάχους 1,5 εκατοστού.
- Σε παρτίδες, τοποθετήστε τα μπιφτέκια σε μία στρώση στο καλάθι/δισκο του Air-Fryer. Μαγειρέψτε μέχρι το θερμόμετρο να δείξει 70° C, 8-10 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του ψησίματος. Βγάλτε τα μπιφτέκια από το Air-Fryer. Σκεπάστε τα με το τυρί για να λιώσει.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειξτε μαγιονέζα, κέτσαπ, ξύδι και μέλι. Απλώστε το μείγμα στις κομμένες πλευρές των ψωμιών. Γεμίστε τα ψωμάκια με μπέικον, μπιφτέκια, τηγανητά κρεμμύδια και, αν θέλετε, μαρούλι και ντομάτα.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!