Αυτά τα τραγανά tacos με ψάρι στο Air Fryer είναι αρκετά καλά για να προκαλέσουν τον καλύτερο γευσιγνώστη.
Τραγανά Tacos με Ψάρι στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3/4 κούπας ξινή κρέμα με μειωμένα λιπαρά
- 1 κονσέρβα (110 γρ.) ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι
- 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
- 4 φιλέτα ψαριού (110 γρ.) το καθένα)
- 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μεγάλο ασπράδι αβγού, χτυπημένο
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- Σπρέι μαγειρικής
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού από το καθένα λευκή πιπεριά, πιπέρι καγιέν και πάπρικα
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού (15 εκατοστών), ζεσταμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
- Προαιρετικά: Ψιλοκομμένο λάχανο και ψιλοκομμένα καρότα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βάλτε την ξινή κρέμα, το τσίλι, το κόλιανδρο και το χυμό λάιμ σε ένα μπλεντερ και χτυπηστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήστε το μείγμα στην άκρη.
- Κόψτε κάθε φιλέτο ψαριού κατά μήκος σε 2 μερίδες. Σε ξεχωριστά ρηχά μπολ βάλτε το αλεύρι, το ασπράδι και τη φρυγανιά. Βουτήξτε το ψάρι στο αλεύρι, μετά το ασπράδι και μετά στη φρυγανιά.
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 200° C. Σε παρτίδες, τοποθετήστε τα φιλέτα σε μια στρώση σε λαδωμένο ταψί στο καλάθι του Air Fryer. Ψεκάστε με μαγειρικό σπρέι. Μαγειρέψτε μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίσει εύκολα με ένα πιρούνι, 10-12 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά.
- Ανακατέψτε τα καρυκεύματα και πασπαλίστε πάνω από τα ψάρια. Βάλτε μια μερίδα ψαριού σε κάθε τορτίγια. Από πάνω προσθέτουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας μείγμα ξινής κρέμας. Πασπαλίστε με ντομάτα. Εάν θέλετε, προσθέστε από πάνω ψιλοκομμένο λάχανο, καρότα και επιπλέον κόλιανδρο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3/4 κούπας ξινή κρέμα με μειωμένα λιπαρά
- 1 κονσέρβα (110 γρ.) ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι
- 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
- 4 φιλέτα ψαριού (110 γρ.) το καθένα)
- 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μεγάλο ασπράδι αβγού, χτυπημένο
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- Σπρέι μαγειρικής
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού από το καθένα λευκή πιπεριά, πιπέρι καγιέν και πάπρικα
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού (15 εκατοστών), ζεσταμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
- Προαιρετικά: Ψιλοκομμένο λάχανο και ψιλοκομμένα καρότα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βάλτε την ξινή κρέμα, το τσίλι, το κόλιανδρο και το χυμό λάιμ σε ένα μπλεντερ και χτυπηστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήστε το μείγμα στην άκρη.
- Κόψτε κάθε φιλέτο ψαριού κατά μήκος σε 2 μερίδες. Σε ξεχωριστά ρηχά μπολ βάλτε το αλεύρι, το ασπράδι και τη φρυγανιά. Βουτήξτε το ψάρι στο αλεύρι, μετά το ασπράδι και μετά στη φρυγανιά.
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 200° C. Σε παρτίδες, τοποθετήστε τα φιλέτα σε μια στρώση σε λαδωμένο ταψί στο καλάθι του Air Fryer. Ψεκάστε με μαγειρικό σπρέι. Μαγειρέψτε μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίσει εύκολα με ένα πιρούνι, 10-12 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά.
- Ανακατέψτε τα καρυκεύματα και πασπαλίστε πάνω από τα ψάρια. Βάλτε μια μερίδα ψαριού σε κάθε τορτίγια. Από πάνω προσθέτουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας μείγμα ξινής κρέμας. Πασπαλίστε με ντομάτα. Εάν θέλετε, προσθέστε από πάνω ψιλοκομμένο λάχανο, καρότα και επιπλέον κόλιανδρο.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!