Αυτά τα τραγανά tacos με ψάρι στο Air Fryer είναι αρκετά καλά για να προκαλέσουν τον καλύτερο γευσιγνώστη.
Τραγανά Tacos με Ψάρι στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3/4 κούπας ξινή κρέμα με μειωμένα λιπαρά
- 1 κονσέρβα (110 γρ.) ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι
- 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
- 4 φιλέτα ψαριού (110 γρ.) το καθένα)
- 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μεγάλο ασπράδι αβγού, χτυπημένο
- 1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
- Σπρέι μαγειρικής
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού από το καθένα λευκή πιπεριά, πιπέρι καγιέν και πάπρικα
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού (15 εκατοστών), ζεσταμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη
- Προαιρετικά: Ψιλοκομμένο λάχανο και ψιλοκομμένα καρότα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βάλτε την ξινή κρέμα, το τσίλι, το κόλιανδρο και το χυμό λάιμ σε ένα μπλεντερ και χτυπηστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήστε το μείγμα στην άκρη.
- Κόψτε κάθε φιλέτο ψαριού κατά μήκος σε 2 μερίδες. Σε ξεχωριστά ρηχά μπολ βάλτε το αλεύρι, το ασπράδι και τη φρυγανιά. Βουτήξτε το ψάρι στο αλεύρι, μετά το ασπράδι και μετά στη φρυγανιά.
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 200° C. Σε παρτίδες, τοποθετήστε τα φιλέτα σε μια στρώση σε λαδωμένο ταψί στο καλάθι του Air Fryer. Ψεκάστε με μαγειρικό σπρέι. Μαγειρέψτε μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίσει εύκολα με ένα πιρούνι, 10-12 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά.
- Ανακατέψτε τα καρυκεύματα και πασπαλίστε πάνω από τα ψάρια. Βάλτε μια μερίδα ψαριού σε κάθε τορτίγια. Από πάνω προσθέτουμε περίπου 2 κουταλιές της σούπας μείγμα ξινής κρέμας. Πασπαλίστε με ντομάτα. Εάν θέλετε, προσθέστε από πάνω ψιλοκομμένο λάχανο, καρότα και επιπλέον κόλιανδρο.