Μπορείτε να έχετε τραγανά, τυρώδη nachos στο τραπέζι σε λιγότερο από 30 λεπτά για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ.
Εύκολα Nachos στο Air Fryer σε 30 Λεπτά
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/eukola-nachos-sto-air-fryer-se-30-lepta-1024x576.jpg)
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/eukola-nachos-sto-air-fryer-se-30-lepta-150x150.jpg)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 450 γρ. φασόλια κόκκινα
- 450 γρ. σάλσα
- 180 γρ. ώριμες ελιές κομμένες σε φέτες, στραγγισμένες
- 2-1/2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ, χωρισμένο
- 2 κουταλιές της σούπας τσίλι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 συσκευασίες (300 γρ. η καθεμιά) τσιπς τορτίγιας
- Προαιρετικά: ώριμες ελιές κομμένες σε φέτες, φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ξινή κρέμα και ντομάτες σε κύβους
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε τον κιμά και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρέας να μην είναι πλέον ροζ, 5-7 λεπτά, σπάζοντας τον κιμά σε θρυμματισμένα κομμάτια. διοχετεύω. Προσθέστε τα κόκκινα φασόλια, τη σάλσα, ελιές, τη 1/2 κούπα τριμμένο τσένταρ, σκόνη τσίλι και αλάτι και ανακατέψτε.
- Εν τω μεταξύ, προθερμάνετε το Air Fryer στους 175° C. Σε παρτίδες, τακτοποιήστε τις τορτίγιες σε μία στρώση σε δίσκο στρωμένο αλουμινόχαρτο στο καλάθι. Ρίξτε το μείγμα του κιμά και το υπόλοιπο τυρί. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 3-4 λεπτά. Εάν θέλετε, προσθέστε επιπλέον ελιές, κρεμμύδια, ξινή κρέμα και ντομάτες.