Αυτά τα εύκολα τσιπς ζυμαρικών στο Air Fryer θα γίνουν το αγαπημένο σας σνακ! Θα λατρέψετε αυτή την εύκολη συνταγή για τσιπς ζυμαρικών και δεν θα μπορείτε να φάτε μόνο ένα.
Εύκολα Τσιπς Ζυμαρικών στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 350 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βράστε τα ζυμαρικά σε δύο λίτρα βραστό νερό για περίπου 7-8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente τα ζυμαρικά.
- Προθερμάνετε το Air Fryer 200 βαθμούς C. Αλείψτε το καλάθι με ελαιόλαδο.
- Στραγγίστε προσεκτικά τα ζυμαρικά και βάλτε τα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ.Πασπαλίστε τα ζυμαρικά με ελαιόλαδο και ανακατέψτε να καλυφθούν εντελώς.
- Προσθέστε το τυρί παρμεζάνα, το ιταλικο καρυκεύμα και τη σκόνη σκόρδου στα ζυμαρικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
- Βάλτε τα ζυμαρικά σε μία στρώση στο καλάθι του Air Fryer.
- Μαγειρέψτε τα για 5 λεπτά και μετά αναποδογυρίστε τα προσεκτικά με μια σπάτουλα. Συνεχίστε για άλλα 2-3 λεπτά και μετά μεταφέρετέ τα σε ταψί στρωμένο με χαρτί κουζίνας.Συνεχίστε να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά σε παρτίδες μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν εντελώς.
- Σερβίρετε τα τσιπς ζυμαρικών με σάλτσα μαρινάρας ή ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 350 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βράστε τα ζυμαρικά σε δύο λίτρα βραστό νερό για περίπου 7-8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente τα ζυμαρικά.
- Προθερμάνετε το Air Fryer 200 βαθμούς C. Αλείψτε το καλάθι με ελαιόλαδο.
- Στραγγίστε προσεκτικά τα ζυμαρικά και βάλτε τα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ.Πασπαλίστε τα ζυμαρικά με ελαιόλαδο και ανακατέψτε να καλυφθούν εντελώς.
- Προσθέστε το τυρί παρμεζάνα, το ιταλικο καρυκεύμα και τη σκόνη σκόρδου στα ζυμαρικά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
- Βάλτε τα ζυμαρικά σε μία στρώση στο καλάθι του Air Fryer.
- Μαγειρέψτε τα για 5 λεπτά και μετά αναποδογυρίστε τα προσεκτικά με μια σπάτουλα. Συνεχίστε για άλλα 2-3 λεπτά και μετά μεταφέρετέ τα σε ταψί στρωμένο με χαρτί κουζίνας.Συνεχίστε να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά σε παρτίδες μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν εντελώς.
- Σερβίρετε τα τσιπς ζυμαρικών με σάλτσα μαρινάρας ή ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!