Αυτά τα τραγανά ραπανάκια στο Air Fryer είναι το τέλειο σνακ ή συνοδευτικό με ελάχιστους υδατάνθρακες για δείπνο. Έχουν γεύση σαν τις ψητές πατάτες, απαιτούν πολύ λίγη προετοιμασία και μαγειρεύονται σε μόλις 12 λεπτά.
Τραγανά Ραπανάκια στο Air Fryer
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/tragana-rapanakia-sto-Air-Fryer-1024x684.jpg)
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/tragana-rapanakia-sto-Air-Fryer-150x150.jpg)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 ματσάκια ραπανάκια, περίπου μισό κιλό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 15 ml
- 2 κουταλιές της σούπας διατροφική μαγιά
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε τα ραπανάκια σε μέγεθος μπουκιάς (είτε στη μέση είτε στα τέταρτα). Ανακατέψτε μαζί με όλα τα υλικά.
- Βάλτε τα ραπανάκια στο καλάθι του Air Fryer, φροντίζοντας να είναι σε ένα μόνο στρώμα. Μαγειρέψτε στους 204°C για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν στις άκρες.