Φτιάξτε αυτό το εύκολο σκορδόψωμο στο Air Fryer με μπαγκέτα, ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανό. Το τέλειο ορεκτικό για κάθε γεύμα, ειδικά με μακαρόνια ή λαζάνια!
Εύκολο Σκορδόψωμο στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Μισή κούπα ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο
- 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Μισή κούπα τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (προαιρετικά)
- Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
- 2 κουταλιές της σούπας ιταλικά μπαχαρικά (προαιρετικά)
- Μισή γαλλική μπαγκέτα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε την μπαγκέτα σε κομμάτια 1 εκατοστού και αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το σκόρδο, το λάδι (ή το βούτυρο) και τον μαϊντανό. Απλώστε πάνω στο ψωμί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κουζίνας. Προαιρετικά, προσθέστε τα τυριά και τα ιταλικά μπαχαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε τα σκορδόψωμα.
- Προσθέστε τις φέτες ψωμιού στο Air Fryer και μαγειρέψτε στους 175°C για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια άλλα 2-3 λεπτά αν χρειάζεται. Ελέγχετε το ψωμί μετά από περίπου 4 λεπτά και στη συνέχεια κάθε 2 λεπτά.
- Τοποθετήστε το σκορδόψωμο που περισσεύει στο ψυγείο, σε αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες μετά το μαγείρεμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το καταψύξετε για έως και ένα μήνα σε μια καλά κλεισμένη σακούλα κατάψυξης.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Μισή κούπα ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο
- 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Μισή κούπα τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (προαιρετικά)
- Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
- 2 κουταλιές της σούπας ιταλικά μπαχαρικά (προαιρετικά)
- Μισή γαλλική μπαγκέτα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε την μπαγκέτα σε κομμάτια 1 εκατοστού και αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το σκόρδο, το λάδι (ή το βούτυρο) και τον μαϊντανό. Απλώστε πάνω στο ψωμί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κουζίνας. Προαιρετικά, προσθέστε τα τυριά και τα ιταλικά μπαχαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε τα σκορδόψωμα.
- Προσθέστε τις φέτες ψωμιού στο Air Fryer και μαγειρέψτε στους 175°C για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια άλλα 2-3 λεπτά αν χρειάζεται. Ελέγχετε το ψωμί μετά από περίπου 4 λεπτά και στη συνέχεια κάθε 2 λεπτά.
- Τοποθετήστε το σκορδόψωμο που περισσεύει στο ψυγείο, σε αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες μετά το μαγείρεμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το καταψύξετε για έως και ένα μήνα σε μια καλά κλεισμένη σακούλα κατάψυξης.
Πηγή φωτογραφίας
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!