Airfryers:  Συνταγές για Air Fryer – Συνταγές για Φριτέζα Αέρος – syntages air fryer
Ορεκτικά στο Air FryerΕύκολες ΣυνταγέςΣνακ & ΟρεκτικάΣυνταγές για Air Fryer

Εύκολο Σκορδόψωμο στο Air Fryer

Φτιάξτε αυτό το εύκολο σκορδόψωμο στο Air Fryer με μπαγκέτα, ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανό. Το τέλειο ορεκτικό για κάθε γεύμα, ειδικά με μακαρόνια ή λαζάνια!

Εύκολο Σκορδόψωμο στο Air Fryer

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Μισή κούπα ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Μισή κούπα τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (προαιρετικά)
  • Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
  • 2 κουταλιές της σούπας ιταλικά μπαχαρικά (προαιρετικά)
  • Μισή γαλλική μπαγκέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Κόψτε την μπαγκέτα σε κομμάτια 1 εκατοστού και αφήστε τα στην άκρη.
  2. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το σκόρδο, το λάδι (ή το βούτυρο) και τον μαϊντανό. Απλώστε πάνω στο ψωμί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κουζίνας. Προαιρετικά, προσθέστε τα τυριά και τα ιταλικά μπαχαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε τα σκορδόψωμα.
  3. Προσθέστε τις φέτες ψωμιού στο Air Fryer και μαγειρέψτε στους 175°C για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια άλλα 2-3 λεπτά αν χρειάζεται. Ελέγχετε το ψωμί μετά από περίπου 4 λεπτά και στη συνέχεια κάθε 2 λεπτά.
  4. Τοποθετήστε το σκορδόψωμο που περισσεύει στο ψυγείο, σε αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες μετά το μαγείρεμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το καταψύξετε για έως και ένα μήνα σε μια καλά κλεισμένη σακούλα κατάψυξης.

Εύκολο Σκορδόψωμο στο Air Fryer

AirFryers Team Εύκολο Σκορδόψωμο στο Air Fryer Εκτύπωσε το
Σερβίρει: 2 Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: Χρόνος Μαγειρέματος:
Nutrition facts: Θερμίδες fat
Βαθμολογία 5.0/5
( 1 voted )

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Μισή κούπα ελαιόλαδο ή λιωμένο βούτυρο
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Μισή κούπα τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (προαιρετικά)
  • Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
  • 2 κουταλιές της σούπας ιταλικά μπαχαρικά (προαιρετικά)
  • Μισή γαλλική μπαγκέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Κόψτε την μπαγκέτα σε κομμάτια 1 εκατοστού και αφήστε τα στην άκρη.
  2. Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το σκόρδο, το λάδι (ή το βούτυρο) και τον μαϊντανό. Απλώστε πάνω στο ψωμί χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κουζίνας. Προαιρετικά, προσθέστε τα τυριά και τα ιταλικά μπαχαρικά σε ένα μπολ και πασπαλίστε τα σκορδόψωμα.
  3. Προσθέστε τις φέτες ψωμιού στο Air Fryer και μαγειρέψτε στους 175°C για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια άλλα 2-3 λεπτά αν χρειάζεται. Ελέγχετε το ψωμί μετά από περίπου 4 λεπτά και στη συνέχεια κάθε 2 λεπτά.
  4. Τοποθετήστε το σκορδόψωμο που περισσεύει στο ψυγείο, σε αεροστεγές δοχείο για έως και 3 ημέρες μετά το μαγείρεμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το καταψύξετε για έως και ένα μήνα σε μια καλά κλεισμένη σακούλα κατάψυξης.

Πηγή φωτογραφίας

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!

Related Articles

Κολοκυθάκια Γεμιστά στο Air Fryer σε 30 Λεπτά

AirFryers Team

Bagels στο Air Fryer με 2 Μόνο Υλικά

AirFryers Team

Τσιπς Τορτίγιας στο Air Fryer

AirFryers Team