Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα σουβλάκια με κεφτεδάκια στο Air Fryer, γλασαρισμένα με ζεστό μέλι και θυμάρι.
Σουβλάκια με Κεφτεδάκια στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 12 μοσχαρίσια κεφτεδάκια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα και κομμένα σε μήκη 3 εκατοστών
- 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 3 εκατοστών
- 1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 3 εκατοστών
- 3 κουταλιές της σούπας διαυγές μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
- 2 κλωναράκια θυμάρι, τα φύλλα (προαιρετικά)
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια για να χωρέσουν στο Air Fryer, αν χρειάζεται.
- Περάστε τα κεφτεδάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές στα καλαμάκια, εναλλάσσοντας τα υλικά.
- Βάλτε τα στη σχάρα του Air Fryer και ψήστε στους 200°C για 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν τα κεφτεδάκια και τα λαχανικά να καψαλιστούν ελαφρά.
- Εν τω μεταξύ, σε ένα μικρό κατσαρόλι, ανακατέψτε το μέλι και το τσίλι μαζί. Ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεψτε με το μηλόξυδο και αφήστε το στην άκρη.
- Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής αλείψτε παντού τους κεφτέδες και τα λαχανικά με το ζεστό μέλι και μετά πασπαλίστε με το θυμάρι για να σερβίρετε.