Οι φτερούγες κοτόπουλου στο Air Fryer είναι οι καλύτερες και πιο τραγανές φτερούγες όλων των εποχών σε λιγότερο από 20 λεπτά!
Σούπερ Τραγανές Φτερούγες Κοτόπουλου στο Air Fryer σε 20 Λεπτά
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/super-traganes-fterouges-kotopoulo-sto-Air-Fryer-se-20-lepta-1-1024x749.jpg)
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/06/super-traganes-fterouges-kotopoulo-sto-Air-Fryer-se-20-lepta-1-150x150.jpg)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ετοιμάστε τις φτερούγες κοτόπουλου. Βεβαιωθείτε ότι έχουν ξεπαγώσει αν είναι κατεψυγμένες. Ταμπονάρετέ τις μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. Αυτό θα τις βοηθήσει να γίνουν τραγανές.
- Βάλτε τις φτερούγες σε ένα μπολ και περιχύστε τις με ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 204 βαθμούς C για 2 λεπτά. Προσθέστε τις φτερούγες σε μία στρώση στη φριτέζα αέρα (ΔΕΝ πρέπει να ακουμπούν) και μαγειρέψτε τις για 10 λεπτά.
- Αφού σταματήσει το χρονόμετρο, ανοίξτε και γυρίστε προσεκτικά τις φτερούγες κοτόπουλου. Μαγειρέψτε τις για άλλα 8 λεπτά. Βγάλτε τις και σερβίρετε.