Airfryers:  Συνταγές για Air Fryer – Συνταγές για Φριτέζα Αέρος – syntages air fryer
Κοτόπουλο στο Air fryerΣε 30 ΛεπτάΣυνταγές για Air Fryer

Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer

Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer

Αυτές οι τραγανές μπουκιές κοτόπουλου στο Air Fryer, καρυκευμένες με λεμόνι, σκόρδο και ιταλικό καρύκευμα, είναι μια τέλεια προσθήκη σε δίσκο ορεκτικών, σε μια σαλάτα ή ως κύριο πιάτο για ένα οικογενειακό δείπνο.

Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer

Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer – dinnerthendessert

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 κιλό στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Προθερμάνετε το Air Fryer στους 175 βαθμούς C για 5 λεπτά.
  2. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το ιταλικό καρύκευμα, το αλάτι, την πάπρικα και το καγιέν μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε κομμάτια κοτόπουλου και ανακατέψτε καλά να καλυφθούν. Τοποθετήστε τα κομμάτια κοτόπουλου σε μία στρώση στο καλάθι του Air Fryer. Ίσως χρειαστεί να τα μαγειρέψετε σε παρτίδες.
  3. Μαγειρέψτε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και τα ζουμιά να τρέξουν διαφανή, 8 με 10 λεπτά. Ένα θερμόμετρο άμεσης ανάγνωσης που τοποθετείται κοντά στο κέντρο θα πρέπει να δείχνει 74 βαθμούς C.

Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer

AirFryers Team Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer Τραγανές Μπουκιές Κοτόπουλου στο Air Fryer Εκτύπωσε το
Σερβίρει: 4 Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: Χρόνος Μαγειρέματος:
Nutrition facts: Θερμίδες fat
Βαθμολογία 5.0/5
( 2 voted )

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 κιλό στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Προθερμάνετε το Air Fryer στους 175 βαθμούς C για 5 λεπτά.
  2. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το ιταλικό καρύκευμα, το αλάτι, την πάπρικα και το καγιέν μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε κομμάτια κοτόπουλου και ανακατέψτε καλά να καλυφθούν. Τοποθετήστε τα κομμάτια κοτόπουλου σε μία στρώση στο καλάθι του Air Fryer. Ίσως χρειαστεί να τα μαγειρέψετε σε παρτίδες.
  3. Μαγειρέψτε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και τα ζουμιά να τρέξουν διαφανή, 8 με 10 λεπτά. Ένα θερμόμετρο άμεσης ανάγνωσης που τοποθετείται κοντά στο κέντρο θα πρέπει να δείχνει 74 βαθμούς C.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!

Related Articles

Τηγανητό Κοτόπουλο με Παρμεζάνα στο Air Fryer σε 30 Λεπτά

AirFryers Team

Μίνι Ρολά Γαλοπούλας στο Air Fryer

AirFryers Team

Αγκινάρες με Παρμεζάνα στο Air Fryer

AirFryers Team