Μαγειρέψτε ροστ μπιφ στο Air Fryer για τρυφερό και ζουμερό μοσχαρίσιο κρέας με ψημένη πέτσα. Είτε προτιμάτε το medium-rare είτε πιο κοντά στο καλοψημένο, απλώς προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα.
Τρυφερό Ροστ Μπιφ στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1,2 κιλά κρέας μοσχαρίσιο, νουά, δεμένο με σπάγκο σε ρολό
- 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι με ουδέτερη γεύση
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό
- 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βγάζετε το βόειο κρέας από το ψυγείο και το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσετε (20-30 λεπτά πριν).
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 220 C. Τρίψτε το βόειο κρέας παντού με το λάδι. Μετά ανακατέψτε το θυμάρι, το κρεμμυδι και τη μουστάρδα με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ. Τρίψτε το σε όλο το κρέας. Βάλτε το ρολό στο καλάθι του Air Fryer και μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
- Μειώστε τη θερμοκρασία στους 170 C και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 30-40 λεπτά (30 λεπτά για medium-rare και 40 λεπτά για medium-well done). Μεταφέρετε το κρέας σε μια σανίδα κοπής, καλύψτε χαλαρά με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να ξεκουραστεί για έως και 30 λεπτά πριν το κόψετε και το σερβίρετε.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1,2 κιλά κρέας μοσχαρίσιο, νουά, δεμένο με σπάγκο σε ρολό
- 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι με ουδέτερη γεύση
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ξερό
- 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βγάζετε το βόειο κρέας από το ψυγείο και το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσετε (20-30 λεπτά πριν).
- Προθερμάνετε το Air Fryer στους 220 C. Τρίψτε το βόειο κρέας παντού με το λάδι. Μετά ανακατέψτε το θυμάρι, το κρεμμυδι και τη μουστάρδα με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ. Τρίψτε το σε όλο το κρέας. Βάλτε το ρολό στο καλάθι του Air Fryer και μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
- Μειώστε τη θερμοκρασία στους 170 C και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 30-40 λεπτά (30 λεπτά για medium-rare και 40 λεπτά για medium-well done). Μεταφέρετε το κρέας σε μια σανίδα κοπής, καλύψτε χαλαρά με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να ξεκουραστεί για έως και 30 λεπτά πριν το κόψετε και το σερβίρετε.
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!