Ατομικά αφράτα ψωμάκια στο air fryer για πρωινό, για κολατσιό στο σχολείο ή το γραφείο, στο τσακ μπαμ στην φριτέζα αέρος στους 170 βαθμούς για 15′.
Aφράτα ψωμάκια στο Air Fryer
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- λίγο ελαιόλαδο και αλεύρι όσο πάρει να έχουμε μία ζύμη αφράτη – Εγώ έριξα γύρω στις 3 σεσουλίτσες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
- χωρίζουμε σε έξι μπαλάκια, αφήνουμε ξανά να φουσκώσουν για άλλα 15 λεπτά
- ραντίζουμε με λίγο νεράκι, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- λίγο ελαιόλαδο και αλεύρι όσο πάρει να έχουμε μία ζύμη αφράτη - Εγώ έριξα γύρω στις 3 σεσουλίτσες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
- χωρίζουμε σε έξι μπαλάκια, αφήνουμε ξανά να φουσκώσουν για άλλα 15 λεπτά
- ραντίζουμε με λίγο νεράκι, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε
Μοσχοβόλησε η κουζίνα μου
Η συνταγή είναι από την ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις και το μέλος Maria Kazdagli
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και Συμβουλές για Air Fryer!!