Ατομικά αφράτα ψωμάκια στο air fryer για πρωινό, για κολατσιό στο σχολείο ή το γραφείο, στο τσακ μπαμ στην φριτέζα αέρος στους 170 βαθμούς για 15′.
Aφράτα ψωμάκια στο Air Fryer
![αφράτα ψωμάκια στο Air Fryer](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/03/psomakia-768x1024.jpg)
![](https://airfryers.gr/wp-content/uploads/2024/03/psomakia-sto-ai-fryer-150x150.jpg)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- λίγο ελαιόλαδο και αλεύρι όσο πάρει να έχουμε μία ζύμη αφράτη - Εγώ έριξα γύρω στις 3 σεσουλίτσες
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά
- χωρίζουμε σε έξι μπαλάκια, αφήνουμε ξανά να φουσκώσουν για άλλα 15 λεπτά
- ραντίζουμε με λίγο νεράκι, ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε
Μοσχοβόλησε η κουζίνα μου
Η συνταγή είναι από την ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις και το μέλος Maria Kazdagli